Aquaglide løber med prisen som bedste glidecreme 2014

Hvis du har prøvet AquaGlide er du sandsynligvis enig med dommerne – men ellers burde du prøve den vandbaseret glidecreme. Den er nemlig lige kåret som Bedste Glidecreme ved de årlige Erotix Awards. Du finder selvfølgelig Aquaglide i 4ushop.dk – den almindelige vandbaseret glidecreme kommer i flere størrelse – som almindelig tube i 50 og 200 ml – en lille 125 ml pumpe beholder og i den store 1 liters flaske så du har nok Aquaglide til alle de sjove stunder. Er du også til anal sex anbefaler vi den specielle anal glidecreme fra Aquaglide som kommer i en 100 ml tube. Find dem alle ved at følge vores links til Aquaglide i 4ushop.dk.

https://www.4ushop.dk/images/store/vandbaseret-glidecreme-Aquaglide-Glidecreme-1000ml-t.jpg

Lækker vandbaseret anal glidecreme fra Aquaglide

Stor 1 liters flaske med Aquaglide

Se hele serien fra Aquaglide