Black Friday Weekend – sexlegetøj til vanvittige priser

Black Friday er en amerikansk tradition hvor man holder et kæmpe udsalg på fredagen efter Thanksgiving. Nogle steder er udsalget fordelt over flere dage og efterflugt af Cyber Monday som er et udsalg på Internettet. Vi har valgt at fejrer Black Friday ved at holde Black Friday Weekend – vi starter torsdag aften kl. 22 og bliver ved indtil søndag aften kl. 22. Du vil opleve sexlegetøj som er nedsat med mange penge – ja det meste er til halv pris, men nogle varer er faktisk nedsat endnu mere. Men som altid er der begrænset antal – og når varen er udsolgt er der desværre ikke flere. Så vent ikke med at køb, hvis du virkelig vil have en vare. Vi ønsker dig en god Black Friday Weekend med vanvittigt billigt sexlegetøj på 4ushop.dk

https://www.4ushop.dk/images/bannere/black-friday-billigt-sexleget%C3%B8j.jpg

Se alle de nedsatte produkter – gælder så længe lager haves

Black Friday Weekend fra torsdag kl. 22 til søndag kl. 22

Spar 40%, 50%, 60%, 70% på sexlegetøj