Julen står for døren – husk gaven til dig selv eller din partner

Igen i år er der mange som vælger at give en intim gave til deres partner – enten noget lækkert sexlegetøj som man kan bruge sammen som f.eks. de altid populære We-Vibes. Det kan også være at partneren ofte er væk hjemmefra – her er det populært at give en gave så man kan tilfredsstille sig selv når ens elskede vælger at tilbringe nogle dage på f.eks. et kursus i den anden ende af landet. Som inspiration har vi på vores Pinterest side lavet 3 opslagstavler med sexlegetøjs julegave idéer til par, ham og hende. Men der er selvfølgelig massevis af andre frække produkter som sagtens kan lægges under juletræet i år – men vent med at åbne pakke til svigermor er kørt hjem og børnene lagt i seng. God Jule shopping på 4ushop.dk.

https://www.4ushop.dk/images/store/Love-box-erotic-moments-16-dele-sexleget%C3%B8jss%C3%A6t-t.jpg

Årets Sexlegetøjs Julegave idéer til par

Årets Sexlegetøjs Julegave Idéer til kvinder

Årets Sexlegetøjs Julegave Idéer til mænd