Husk god hygiejne forlænger levetiden på sexlegetøj

For mange virker det helt naturligt at rengøre deres sexlegetøj for det er med til at du kan bruge dit sexlegetøj igennem længere tid. I 4ushop.dk finder du en række rengøringsprodukter som er med til at holde dit sexlegetøj frisk – derved forbliver det lækkert og dejligt og altid en nydelse at benytte. Vi har sexlegetøjsrengøring fra både Malesation og fra kendte Pjur, som har både spray og servietter.

Hold sexlegetøj og intime område rene – Bakterier kan dannes på ikke rengjort sexlegetøj – Malesation og Pjur giver dig en nem løsning til rengøring af sexlegetøj

Skal det være ekstra nemt er pakken med rengørings servietter fra Pjur en rigtig god idé – servietter er ligesom deres Pjur Med Clean spray, men her er det hurtigt bare at tage en serviet og rengøre dildoen, vibratoren eller hvilket sexlegetøj du netop har brugt.

Se alle vores rengørings artikler til sexlegetøj og intime områder ved at klikke på billedet.