Nye Malesation Starter metal penisringe

Så er der igen nyheder i 4ushop.dk – helt nyt sexlegetøj til alle jer frække mennesker der ude – bl.a. disse flotte forkromet penisringe fra MaleSation – dette er den de kalder starter modellen fordi den “kun” er 5 mm tyk – men den er stadig i lækker forkromet aluminium og selvfølgelig nikkelfri.

Kommer i tre størrelser 40, 45 og 50 mm – Forkromet nikkelfri aluminium – Lækker og flot i stilrent design

Husk der er også kommet andre nye spændende sexlegetøjs produkter fra Malesation – køber du to stykker sexlegetøj fra den serie giver vi dig automatisk 10% rabat på disse – det kunne f.eks. være en af de nye metal penis ringe eller den nye Lucky Ball – besøg vores sexshop og find ud af hvad Lucky Ball er for noget…

Gå direkte til Malesation sexlegetøjs serie til mænd ved at klikke på billedet.