Nye Easy-On London Gold kondomer fra Durex

Nye frække kondomer fra Durex i deres kendte London serie – London Gold er et nyt kondom med silikone creme, tyndere materiale for øge følsomhed og i ny Easy-on form for nemmer brug og bedre komfort under brug.

Med silikone creme for bedre glideevne – Ekstra tynde for øget følsomhed – Easy-On shape for nemmere brug og komfort

Alle London kondomer fremstilles efter strenge kvalitets krav og gennemgår intensiv kvalitetskontrol inden de når ud til dig. Med London Kondomer fra Durex er du sikker på at få et ordenligt kondom som samtidig ikke koster alverdens. Prøv også de andre London varianter som de Extra Store, Special til anal brug og den røde med jordbær smag.

London Gold kondomerne er ligesom resten af London kondomerne fra den førende kondom producent Durex.