Nyt Passionate Play Collection sæt fra We-Vibe

Nyd et køligt glas vin inden I går i gang med det flotte We-Vibe Passionate Play Collection sæt. I sættet får du den limited edition turkis We-Vibe 4 Plus med fjernbetjening og app- styring til Android og Iphone, den slanke og præcise vibrator We-Vibe Tango som er genopladelig, vandtæt og har 8 vibrationsrytmer samt et flot silkeagtigt tørklæde som kan benyttes som frækt blindfold eller til at binde din partner let og blidt.

We-Vibe 4 Plus med fjernbetjening i Limited Edition farven turkis – Få den frække We-Vibe Tango vibrator med i sættet – Lækkert silkeagtigt tørklæde til blindfold eller let bondage

Hele sættet kommer til en stærkt reduceret pris i forhold til at købe produkterne enkeltvis. #Sexlegetøj fra We-Vibe er høj kvalitet og det mest populære sexlegetøj til par. Læs mere på vores sexshop 4ushop.dk og se de billigste priser på We-Vibe

We-Vibes vibratorer er naturligvis i kropsvenlige materialer, ftalatfrit, genopladelige og vandtætte.