Vi glemmer selvfølgelig ikke de frække mænd som kan li’ andre frække mænd

Er du mand og elsker andre frække mænd, så kunne disse tre produkter være noget for dig. Vi starter med Fleshlight som har lavet en afstøbning af Brent Corrigans penis og numse, således du også kan få glæde af dem hjemme i soveværelset eller hvor du foretrække at hygge dig 🙂 Brug det sammen med en god glidecreme fra f.eks. Aquaglide og drøm hvordan Brent tager dig eller du tager ham… Når du er færdig med ham kan du selvfølgelig springe på den realistiske afstøbning af Marco Blaze’s enorme penis – ikke helt for begyndere – stor og tyk er en meget passende beskrivelse. Vi har selvfølgelig mange andre produkter til homo- og biseksuelle mænd og har du specielle ønsker skriver du blot til kundeservice – så gør vi alt for at gå dem i møde. Nyd produkterne via disse links.

https://www.4ushop.dk/images/store/dildo-Titanmen-Marco-Blaze-Realistic-Cock-t.jpg

Brent Corrigan dildo fra Fleshlight

Brent Corrigan numse fra Fleshlight

Marco Blaze dildo fra Doc Johnson