Og nu lidt inspiration til de frække par – her lidt til ham og hende

Her er det jo oplagt at skrive om We-vibes par vibrator, som er et af de mest populærer par sexlegetøj, men lad os hellere præsentere nogle andre alternativer. Til par har vi f.eks. flere flotte sæt fra Bad Kitty med spændende udstyr til blid bondage. Helt oppe i tiden i forhold til 50 shades of grey trenden – du får ofte mellem 4 og 6 dele i hvert sæt og prisen er relativ beskenden i forhold til alt det som følger med i Bad Kitty sættet. En anden serie med oplagte par ting er produkterne fra Shunga – det er ikke sexlegetøj, men romantiske hjælpemidler såsom massageolie, specielle cremer med effekter og bodypaint – ting som man virkelig kan have det sjov med i sengen. Det sidste punkt vi vil nævne er nok også meget oplagt – fjernbetjent sexlegetøj – der er ikke noget mere frækt når partneren helt kan styrer hvad intensition skal være – prøv f.eks. at gå jer en tur – hun bærer et vibrator æg og han har fjernbetjeningen – det er helt sikkert at det nok skal give nogle helt specielle og frække situationer. Go’ fornøjelse og bestil nu, så I er klar til en fræk efterårsferie.

https://www.4ushop.dk/images/bannere/bad_kitty.jpg

Se de mange sæt fra Bad Kitty

Få mere sjov i senge med romantiske hjælpemidler fra Shunga

Fjernbetjent sexlegetøj – oplagt til par