Nye frække onani produkter til ham fra Doc Johnson

Nu får du Doc Johnson’s Mood serie med deres dejlige masturbator Pleaser i 4ushop.dk. Pleaser fås i 4 varianter Thin, Zig-Zag, Thick Ribbed og Massage Beads. Lækker masturbator som kombinere moderne materialer med behagelig funktionalitet. Mens de alle har plads til nemt fingergreb udvendigt, så er hver Mood Pleaser helt forskellige indvendig, så måske skulle du allerede i dag bestille et par forskellige og oplev hvordan de interne strukturer stimulere dig. De er som mange har Doc Johnsons produkter Made in U.S.A. – og fremstillet i sikre materialer. Prøv en Pleaser i dag – eller retter sagt i morgen, for så hurtigt går leveringen jo heller ikke 🙂

https://www.4ushop.dk/images/store/onani-DocJohnson-Mood-Pleaser-Zig-Zag-t.jpg

En af de frække Mood Pleaser

Se også vores andre Doc Johnson produkter