Stoys Softline – blød lækker vibrator til en meget billig pris

Stoys Softline er en ny serie indenfor de i forvejen populære Stoys produkter. Softline er, som navnet lidt antyder, med en blødere overflade end normalt, hvilket gør dem til en rigtig lækker vibrator. Der er fire varianter og vælge imellem og de kommer i nogle flotte, frække farver. Fælles for alt Stoys Softline sexlegetøjet er at de er vandtætte, har 12 vibrationsrytmer og naturligvis er fri for ftalater. Og det bedste af det hele er at selvom de har alle disse gode egenskaber er priserne billige – så vælg Stoys Softline eller et af de andre Stoys produkter hvis du vil have funktionalitet, kvalitet og fair pris.

https://www.4ushop.dk/images/store/rabbit-vibrator-Stoys-Stella-vibrator-gr%C3%B8n-t.jpg

Stoys Softline Stella

Stoys Softline Alice

Se resten af Stoys produkterne her