Ny We-vibe 4 nu i 4ushop.dk

Verdens førende par vibrator nu i fuldstændig redesignet version med bedre pasform, mere intensitet og mere kontrol. Hun bruger We-Vibe 4 under samleje for ekstra stimulation af klitoris og g-punktet og sammen deler i vibrationerne. We-Vibe 4 tager jeres samleje til et nye stadie – We-Vibe 4 er designet og testet af førende eksperter og resultatet er den mest avanceret par vibrator til dato. We-Vibe 4 byder blandt andet på en avanceret fjernbetjening som kontrollere indstillinger og intensitet. We-Vibe 4 har ny Echo vibe funktioner hvor der skiftes mellem klitoris og g-punkt stimulation. We-Vibe 4 pasform er helt optimal med en kurvet form til at passe perfekt til hende. Se den i butikken sammen med Thrill, We-vibe 2 og 3.

https://www.4ushop.dk/images/store/sexleget%C3%B8j-til-par-WeVibe-We-Vibe-4-plus-lilla-t.jpg

We-Vibe 4

Thril og andre We-vibe produkter