Spændende nye Rocks Off produkter til ham og hende

4ushop.dk udvider sit Rocks Off sortiment med adskillige nye vibratorer i spændende varianter. Se de små RO-80 bullets som kommer i nye smarte designs – en oplagt gaveidé til hende. Til ham har vi den nye Butt Quiver som også har en udtagelig RO-80 bullet. Til hende har vi den nye Rock Chick Mini og selvfølgelig har vi også stadigvæk den populære Rock Chick. Alle de nye Rocks Off produkter med RO-80 Bullet er den ny designet udgave af den prisvindende bullet – nye er 7 vibrations niveauer og stadig nogle af de kraftigste vibrationer i sin størrelse – alt sammen i en lydsvag og vandtæt udformning. Prøv et af de spændende Rocksoff Produkter – følg linkene.

https://www.4ushop.dk/images/store/vibrator-g-punkt-Rocks-Off-Rock-chick-mini-7-r%C3%B8d-t.jpg

Rocks Off store udvalg af sexlegetøj

Butt Quiver til ham

Fræk ny min Rock Chick til hende