GunOil produkterne kan nu fås i 4ushop.dk

Grundlæggeren af Gun Oil er tidligere US Marine delingsfører som oplevede at soldaterne brugte våben olie i forbindelse med onani. Efter tilbagevenden fra Kuwait besluttede han sig for at lave en glidecreme med lignende egenskaber, som soldaterne så kunne bruge når de skulle tilfredsstille sig selv langt væk hjemmefra. Resultatet blev Gun Oil baseret på sikre ingredienser. Nu findes Gun Oil både i versioner til personlig brug men også til brug sammen med en partner som alle har til formål at leverer en yderst tilfredsstillende oplevelse. Prøv de spændende glidecremer eller den dejlige Stroke 29 til personlig brug – følg linket og se mere.

https://www.4ushop.dk/images/store/silikone-glidecreme-Gunoil-Silicone-lube-120ml-t.jpg

Se alle produkter fra GunOil

GunOil Stroke 29

GunOil Force Recon