Malesation er en ny række sexlegetøjs produkter til den kræsne mand

Malesation serien består af buttplugs, penispumper, oppustelig buttplugs, strap-on og penisringe. Vi får løbende flere produkter hjem i serien og kendetegnet for alle disse sexlegetøjs produkter er at der ikke bare er tænkt på at tilfredsstille manden men også sørge for at hans krop kun kommer i kontakt med de bedste materialer. Buttplugs, penisringe og de fleste andre produkter er alle fremstillet i silikone – fælles for dem er at de er phthalat frie. Alle produkter er i mørke farver, primært sort og leveres i en pæn og stilren indpakning. Samtidig er prisniveauet meget rimeligt – se udvalget og bedøm selv.

https://www.4ushop.dk/images/store/dildo-strap-on-Malesation-Homeboy-strap-on-vibrator-t.jpg

Hele udvalget af Malesation sexlegetøj til den frække mand

Ny Malesation penispumpe i lækker kvalitet

Ny Malesation strap on