Spændende glidecremer i frække sommerlige varianter

Sommeren er lige om hjørnet – og til sol og sommer hører sig smagen af dejlig frugt. Vi sælger naturligvis ikke frugt i 4ushop.dk men vi har dog en stribe af spændende glidecremer med smag. De vandbaseret cremer fås i øjeblikket som jordbær, hindbær, vandmelon, tropiske frugter, kirsebær og ananas. Og til dem som ikke er til frugtsmagen kan man prøve en variant med chokolade smag. Glidecremerne er fra SystemJo som producere efter strenge kvalitetskrav for renhed og sikkerhed, hvorfor de færdige produkter fremstår effektive og eksklusive. Se alle SystemJo produkterne ved at følge linket.

https://www.4ushop.dk/images/store/vandbaseret-glidecreme-til-m%C3%A6nd-SystemJO-Men-H2O-Warming-glidecreme-125ml-t.jpg

Se SystemJo produkterne her

Se alle glidecremer med smag her