Penisringe med vibrator i mange modeller

En penisring kan komme i mange udformninger. En af de mere populære er penisringe med vibrator som både stimulere dig samtidig med at de hjælper med at holde erektionen endnu længere. 4ushop.dk har penisringe med vibrator i mange modeller – f.eks. med trådløs styring som Lelo Oden eller Ultra7 Cockring. Vibro Ringen, som fås i blå, sort og klar silikone, er et prisbilligt alternativ med stor effekt. Skal du bare lige prøve hvordan det er, inden du køber f.eks. Lelo Oden, kan du få en forsmag med vores engangsprodukt One Time Vibrating penisring. Se de forskellige penisringe ved at følge linkene.

https://www.4ushop.dk/images/store/penis-ring-Titanmen-stretch-penisring-sort-t.jpg

Lelo Oden trådløs penisring

Vibro ringe i 3 forskellige farver

Alle penisringe i 4ushop.dk