Rengøring af sexlegetøj

Det er jo egentlig en meget naturlig ting. At rengøre ting. Du spiser jo sikkert heller ikke af en beskidt tallerken. Så hvorfor for eksempel stikke en beskidt dildo ind i kroppen. En dildo som kan være fyldt med bakterier. Så husk rengøring af sexlegetøj hver gang det har været i brug.

Vask sexlegetøj før brug første gang

Det er selvfølgelig ikke kun efter brug sexlegetøjet skal rengøres. Vi anbefaler også at det rengøres når du pakker det ud første gang. Selvom hygiejnen i produktionen er noget som producenterne sætter højt, så er det altid en godt idé at bruge 2 minutter på rengøring af dit nye sexlegetøj. Der kan altid sidde støv og materiale rester som det er bedst at fjerne. En vask med vand og sæbe er ofte nok.

Rengøring af sexlegetøj

Rengøring af sexlegetøj

Der findes dog også specielle rengørings sprays til netop sexlegetøj. Disse indeholder ofte et bakteriedræbende middel som hæmmer væksten af bakterier fremefter. Der findes også handy rengørings servietter som du nemt kan have liggende i natbordet. Skal rengøring være ekstra nem, kan du komme et kondom på dildoen. Dette kan være ekstra relevant ved anallege da der ofte kan være rester oppe i tarmen, som sætter sig på dildoen.

Når du har rengjort dit sexlegetøj skal du blot lade det lufttørre. Undgå at bruge et viskestykke eller lignende på eksempelvis silikone for det efterlader blot en masse små fnug på dildoen. Og så kan din rengøring af sexlegetøj starte forfra.

Opbevaring af sexlegetøj

Opbevaringen har selvfølgelig ikke så meget med selve rengøringen at gøre. Men det har alligevel noget med tendensen til bakterier at gøre. Vi anbefaler at du opbevaring dit sexlegetøj i kasse eller taske til formålet. Gerne en støvfri kasse for at undgå de små fnug. Husk også at kontrollere batterierne en gang i mellem. Der er ikke noget værre end et batteri som bliver utæt og ødelægger din vibrator. Bruger du kun en bestemt vibrator en gang i mellem, så tag batterierne ud når den ikke er i brug.

Find alt hvad du skal bruge til rengøring af sexlegetøj i vores sexshop på 4ushop.dk