Håndjern af silikone som passer til alle

Mange er betænkelige når det kommer til at benytte håndjern, for indeholder metallet måske nikkel. Vores metalhåndjern er dog nikkelfri, men ikke alle butikken har det på samme måde. Et nyt produkt gør op med problemet. Både for dem som er bekymret over metal sammensætningen og dem som måske bare synes metal er for koldt og ubehageligt at bruge.

Silikone håndjernSilikone håndjern

Vores nye håndjern er fremstillet i høj kvalitets silikone. Der er selvfølgelig ingen lås på disse håndjern, men de gør alligevel deres job godt. Vi har selv testet dem. Silikone håndjernene er solide samtidig med at de er fleksible. Du kan selvfølgelig ved egen hjælp komme ud af dem. Men det er ikke helt så let som du måske tror. Silikone håndjernene varetager stadig deres funktion på en helt igennem glimrende måde. Nemlig at holde hænderne fikseret og ude af stand til at gøre modstand.

Silikone fodjern & ankeljern
silikone fodjern - silikone ankeljern

Om man lige kalder dem fodjern eller ankeljern er lidt forskelligt. Formålet med den lidt større udgave af vores silikone håndjern er naturligvis at fiksere fødderne. Og dette klare de skam også fint. Fodjernene er en smule længere end håndjernene. Samtidig er diameteren i hullet større end i de traditionelle håndjern.

Materiallet er ren silikone. Ikke andet er brugt til disse fleksible håndjern. De giver den nødvendige fiksering til de mest almindelige små bondage lege hjemme i de danske soveværelser. Glem alt om metal og larmende kæder. Silikonen siger ikke en lyd. Der er ingen nøgle som kan blive væk. De er effektive og holder din partner i skak

Prøv vores silikone håndjern næste gang I skal have lidt frække bondage lege eller bare vil udleve lidt dominerende fetish. Vi har selvfølgelig stadig de klassiske metalhåndjern i sexshoppen i flere forskellige varianter med det kendte plys look. Så er I mere til dette skal I selvfølgelig ikke snydes. Se det store bondage og fetish udvalg i vores sexbutik.