Buttplug anal sexlegetøj

Malesation er sexlegetøj til mænd, der ved hvad de vil have
Sexlegetøj til mænd i høj kvalitet fra Malesation

Så er der igen nyt anal sexlegetøj i sexshoppen. Klassiske buttplugs i forskellige størrelser fra MaleSation. Buttplug i silikone og med en stabil fod er blandt nogle af fordelene.

Klassisk buttplug i silikone

De nye analplugs fra Malesation, er som alt det andet sexlegetøj i samme serie, udført i lækre kropsvenlige materialer. Disse plugs er naturligvis i silikone som er ideel til anal sexlegetøj. Når du skal vælge din buttplug er det vigtigt at vælge den størrelse som du føler er komfortabel. Vi har derfor 2 størrelser af den klassiske plug fra Malesation. Hvis du er nybegynder indenfor analsex er det måske den mindste analplug som tiltaler dig mest. Er du lidt mere erfaren skal det eventuelt være den store plug du kaster dig over.

Nogle bruger også en lille buttplug som opvarmning før den store kommer i brug. Skulle du have behov for at købe to analplugs, så har vi da gode nyheder. Vi har nemlig en fast rabat på 10% når der bestilles 2 produkter fra MaleSation sexlegetøj serien.

Plugs til mænd - sexlegetøj som buttplug og analplugs fra Malesation til kræsne mænd
Buttplugs til mænd – analplugs til mænd

Buttplug det klassiske anal sexlegetøj

En buttplug har længe været et udbredt sexlegetøj. Der findes buttplugs i mange varianter, men den klassiske form afviger de ikke meget fra. MaleSation Classic Plug er helt igennem som du forventer en analplug bør være. Den er i godt blødt silikone materiale, uden ftalater og kropssikker, den har en stabil fod og er rengøringsvenlig og hygiejnisk.

Denne analplug er faktisk alt det som mange leder efter, så hvorfor ikke prøve en af Malesation seriens mange anal sexlegetøjs produkter. Der er masser af både buttplugs og andet sexlegetøj til mænd som du kan teste af.

Husk glidecreme til din buttplug

Man skal jo aldrig gå ned på udstyr. Så man skal heller aldrig bruge en buttplug uden glidecreme. Glidecremen giver det ekstra pift og gør analsex oplevelsen meget bedre. Til Malesation Classic Plug anbefaler vi en vandbaseret glidecreme. Det gør vi fordi den er fremstillet i silikone og brugen af silikone baseret glidecreme sammen med silikone materialer ødelægger i længden silikonen. Men heldigvis har Malesation en rigtig lækker vandbaseret glidecreme som passer perfekt til Classic buttplug.

Find dit nye anal sexlegetøj i 4ushop.dk – og husk nu glidecremen 🙂