JO Organic Glidecreme

Køb USDA certificeret glidecreme

USDA er det amerikanske landbrugsministerium, som regulerer økologiske ingredienser baseret på mange forskellige punkter: Jord og vandkvalitet, skadedyrsbekæmpelse, praksis overfor dyr og regler for tilsætningsstoffer med mere. Landbrug som er USDA certificeret modtager årligt inspektioner for at sikre reglerne overholdes. Formålet for økologiske landbrug meget mere end blot at give forbrugerne produkter med naturlige ingredienser. Det bestræber sig også på at bevare naturressourcer, støtter dyrs sundhed og velfærd og mindske afhængigheden af genetisk modificerede ingredienser. Hvert element inden for JO Organic USDA certificeret glidecremesserie er formuleret og certificeret til at bruge mere end 95% rene økologiske ingredienser. Bemærk at JO Organic er økologisk certificeret med den amerikanske økologi mærkning og har således ikke den danske økologi mærkning.

Bestil USDA økologisk certificeret glidecreme

Læs mere om den amerikanske mærkning hos USDA.

Bring naturen ind i soveværelset. JO Organic er en vandbaseret USDA certificeret glidecreme, hvilket vil sige at den er 100% organisk. Dermed er den også i harmoni med din krop ligesom den er i harmoni med naturen.

Har den amerikanske økologi mærkning – USDA certificeret. Er en sikker vandbaseret glidecreme som ikke klistret eller er klæbrigt. JO Organic er vegansk, glutenfri, aldrig testet på dyr og fremstillet af naturlige ingredienser af den højeste kvalitet. Benytter plantebaseret glycerin for at få en silkebløde fornemmelse ved brug. JO Organic kan naturligvis bruges sammen med alle typer sexlegetøj.

Vandbaseret – Fås i tre størrelser på 135 ml, 75 ml og 30 ml