En af de mest populære glidecremer hos os og i europa

Den populære Aquaglide glidecreme er en lækker glidecreme fra Joydivision, som du kan bruge til alle typer af sexlegetøj eller sammen med din partner. Aquaglide kan fås i flere størrelser fra 50 ml og op til 1000 ml – som alm. tube eller med pumpe. Du kan bruge det som en høj kvalitets massage gel eller som det ideelle supplement, når du bruger kondomer eller sexlegetøj. Er også perfekt sammen med sexlegetøj fremstillet af silikone. En af europas mest populære glidecreme gennem mere end 10 år. Og med den fremragende testresultater fra førende forbrugerorganisationer er du sikker på at købe en god glidecreme som lever op til forventningerne.

Godkendt som medicinsk produkt – konstant kvalitetskontrol – fremstillet i Tyskland

Mange fordele som langvarige smøreegenskaber, pH-optimeret, meget effektiv, fremstillet i Tyskland, genstand for regelmæssige medicinske og dermatologisk test, velegnet til brug med kondomer.

Se alle AQUAglide produkter ved at klikke på billedet – se også de CO2 neutrale glidecremer fra BIOglide som kommer fra samme anerkendte producent som AQUAglide.