Vedligehold dit sexlegetøj og få mere glæde af det

Husk at få mest gavn af dit sexlegetøj. Ofte glemmer man at sexlegetøjet skal vedligeholdes for at materialerne bibeholder deres specielle egenskaber. Vi anbefaler at sexlegetøj rengørings med en egnet hygiejne spray eller serviet. Husk også at visse materialer kræver vedligeholdelse med talkum. Se vores forskellige hygiejne produkter, specielt egnet til sexlegetøj, ved at klikke på billedet af vores nyeste produkt i denne kategori, nemlig Clean and Safe hygiejne sprayen fra JoyDivision.

Rengøring – Pleje og god hygiejne – Nyd dit sexlegetøj i lang tid

I 4ushop.dk finder du et stort udvalg af forskellige rengørings spray samt praktiske servietter. Husk at købe rengøringsmiddel, glidecreme og eventuelle batterier sammen med dit sexlegetøj så du er helt klar til at nyde dit nyindkøbte produkt.

Vores rengørings- og pleje produkter finder du ved at klikke på billedet.