Bliv helt afslappet ved anal sex og nyd det dobbelt så meget

MaleSation Anal Relax er en vandbaseret glidecreme som med sine specielle ingredienser har en kølende og let bedøvende virkning ved anal sex. Metha Piperetha olie er med til at give en kølende og let bedøvende virkning. Laureth-9 og Avena Sativa Kernal har en mild bedøvende virkning hvorved anal området bliver mere afslappet. Malesation Anal Relax er naturligvis brugbar sammen med kondomer og alt det frække sexlegetøj fra samme mærke.

Vandbaseret – Afslappende og bedøvende effekt – Nyd anal samleje dobbelt så meget

MaleSation glidecreme fås også i en almindelig vandbaseret udgave ligesom der er en silikone baseret variant. Du kan selvfølgelig også få MaleSation Cleaner som effektivt vedligeholder dit sexlegetøj og holder det frisk og rent, så det er en fornøjelse at bruge dit sexlegetøj igen og igen.

Se MaleSation Anal Relax glidecreme ved at klikke på billedet – her fra kan du også klikke dig videre til hele det store sortiment af sexlegetøj og glidecremer fra MaleSation.