Ny serie hvor du selv kombinere dit strap-on harness med den ønskede dildo

Malesation har nu lanceret det flotte strap-on harness som kommer med et universal beslag som gør det muligt at benytte mange af dine eksisterende dildoer så længe de en fod af en art – eller kombinere det med en af de mange nye Malesation dildoer som vi selvfølgelig har fået hjem på lager i samme omgang. Køber du både et harness og en dildo fra Malesation giver vi dig 10% rabat på disse. Husk også en af de gode vandbaseret glidecremer for at få en perfekt seksuel oplevelse – her kan vi også anbefale den vandbaseret glidecreme fra Malesation eller en af de gode cremer fra Aquaglide eller BioGlide.

Se alt det lækre Malesation sexlegetøj

Udforsk det store udvalg af vandbaseret glidecreme

Det nye harness monteret med en Malesation dildo