Prøv at elske i stedet for at dyrke sex

Skal sex bare overstås – er det nærmest bare blevet en byrde – man kan rent praktisk sige at man måske bare dyrker sex – det har lidt en dyrisk klang over det og dækker måske mest over nogle lyster som bare skal mættes engang i mellem. Men hvis du elsker sammen med din partner så lyder det straks mere intimt og måske lidt romantisk – så er man sammen – sammen med den man elsker. For at pifte elskoven op på dette romantiske niveau kan nogle måske have brug for et spark bagi. Noget som kan hjælpe her er de intime produkter fra Shunga Erotic Art.

Shunga er romatiske stimulerings cremer – Prøv Shungas massageolier og -lys – Shunga massage gel giver en fræk og intens leg

Et af de populære produkter fra Shunga er deres Bodyslide som er en massage gel der hældes ud på det medfølgende lagen. Herefter leger I med hinanden i denne fedtede masse og det er ikke bare sjovt det er også utroligt “hedt”.

Shungas produkter er alle fremstillet af kvalitets ingredineser og mange af produkter er vegane.