Buttplug med gennemgående åbning

Man kan sige at denne nye butt plug åbner helt nye muligheder for spændende anal lege – butt pluggen er i hård silikone og holder derfor sin form når den indsættes i anus. Den har så en gennemgående åbning med en diameter på 2,5 cm. hvor igennem du kan studere det indre på din partner, indfører en vibrator eller hvad I lige finder på.

  • Gennemgående åbning med diameter på 2,5 cm.
  • 100% silikone – naturligvis uden ftalater
  • Nye spændende muligheder for anal lege

Er du til anderledes sexlegetøj bør du også udforske vores nye HD kamera som også er beregnet til at filme vaginalt eller analt – den kommer der snart mere om på bloggen – kan du ikke vente kan Svakom Siime Eye HD kamera ses her

Se mere om den frække buttplug ved at klikke på billedet – og se også det store sortiment af anal sexlegetøj vi har.