Hvorfor ikke fortsætte vores serie og kigge på sexlegetøj som 2 piger kan bruge sammen…

Det kunne eksempelvis være en af vores frække dobbelt dildoer, som kunne være det ideelle sexlegetøj til 2 frække piger. Brug dobbelt dildoen sammen eller leg med hinanden og lad den ene styre dildoen. Følg linket til kategorien med dobbelt dildoer, se linket til den ekstrem bøjelige Bend It Ultra Double Dong. En anden ting I kunne prøve var vores frække strap ons – vi har adskillige modeller specielt egnet til piger – brug den sammen med en god glidecreme – eventuelt med speciel effekt eller smag – og få en fræk pige aften sammen. Følg linket og se mere.

https://www.4ushop.dk/images/store/dildo-dobbelt-SevenCreations-Bend-it-Ultra-Double-Dong-pink-t.jpg

Masser af spændende dobbelt dongs

Se den ekstreme Bend It Ultra

Se vores frække strap ons