Mangler du noget spændende nyt indenfor anal sexlegetøj så har vi tre bud

Colt – The Prowler – er et nyt spændende anal redskab som med et godt håndtag, gør det let at anal stimulere din partner. Overfladen er helt galt og gør legen endnu bedre. En mere traditionel ting er anal vibratoren fra Nature Skin – dog er den selvfølgelig i det cyberskin agtige materiale som gør den super blød og behagelig at bruge. Et sidste bud på dit nye anal sexlegetøj, kunne være Master Tool 2 fra TitanMen (Doc Johnson) – TitanMen er i forvejen populære på grund af deres lækre anal produkter og Master Tool 2 er heller ingen undtagelse – det bliver endnu en favorit. Se de tre produkter ved at følge vores links.

https://www.4ushop.dk/images/store/vibrator-cyberskin-Nature-skin-Anal-Vibe-Nature-skin-t.jpg

Colt – The Prowler anal stimulator

TitanMen anal butt plug

Nature Skin Anal vibrator