Lux Fetish – en serie med frække fetish produkter til en rigtig god pris

Lux Fetish er en spændende serie af produkter som kan sætte ekstra krydderi på det hjemmelige sexforhold og er gode fetish produkter til både begyndere og erfarne. Ligenu er der kommet 2 nye produkter fra Lux fetish i 4ushop.dk – det drejer sig om forlænker og håndlænker – begge er i imiteret læder og med indvendig polstring. Lux Fetish produkterne er generelt i et meget attraktivt prisniveuau for dem som lige skal snuse til bondage og se om det er noget for dem, men produkterne egner sig også til de mere erfarne. Lux fetish serie indeholder udover bondage produkter også ting som lak lager, blindfolds og andet frækt sexlegetøj.

https://www.4ushop.dk/images/bannere/lux-fetish-banner.jpg

Lux Fetish Fodlænker

Lux Fetish Håndlænker

Se hele Lux Fetish serien