Masser af forårsnyheder i 4ushop.dk – bl.a. Pjur Med glidecremer

Foråret er officielt kommet – i hvert fald hvis man kigger på datoen. Dermed er det også tid til forårsnyheder i 4ushop.dk. Ca. 50 nye produkter er netop kommet i butikken. Blandt disse er 2 glidecremer fra Pjur Med serien – Pjur er i forvejen en af favoritterne blandt vores kunder og dette er ikke uden grund. Glidecremerne, som er tysk produceret, er af høj kvalitet og fremstillet af de bedste råvarer. Flere af cremerne har fået særdeles gode anmeldelser. Og køber du dine Pjur produkter hos 4ushop.dk er du nærmest sikker på at få dem til den bedste pris på det danske marked – vi har ikke selv kunne finde dem til bedre priser, men skulle det lykkes for dig har vi naturligvis prisgaranti på alle vores produkter – også på Pjur Med Glidecreme. Læs mere om Pjur Med nyhederne ved at følge vores links.

https://www.4ushop.dk/images/store/vandbaseret-glidecreme-Pjur-Med-Repair-Glide-100ml-t.jpg

Pjur Med Repair Glide

Pjur Med Natural Glide

Pjur Med Energy Glide