Produkter til glæde for ham…

Må vi præsentere tre produkter som mange mænd vil synes om… Det første er Rocks Off Hand Solo Masturbatur – kom lidt glide creme på – tænd vibratoren og gnid dig til en lækker orgasme. Glidecremen kunne være fra denne produkt serie – nemlig System Jo for Men – lækker glidecreme i en almindelig version, en med køleeffekt og en med varmeeffekt – allerede nu er produkterne et hit i butikken. Vores sidste produkt kræver godt nok en partner – men produktet vil helt sikkert vække glæde hos din partner hvis vedkommende er vild med tyggegummi – det er nemlig den frække ID Juicy Lube Bubblegum Blast glidecreme med lækker tyggegummi smag – et sikkert hit. Se og læs mere ved at følge vores links.

https://www.4ushop.dk/images/store/Malesation-Glide-Silikone-glidecreme-100-ml-t.jpg

Rocks Off Hand Solo Masturbatur

Spændende glidecreme til den kræsne mand

ID Juicy Lube Bubblegum Blast glidecreme med lækker tyggegummi smag