Masser af prisbelønnet sexlegetøj i 4ushop.dk

Du finder flere prisbelønnet sexlegetøjsprodukter i 4ushop.dk. We-vibe har netop vundet prisen for Årets produkt – Product of the Year – ved Erotix Award 2013 i Hannover. Prisen fik de for produktet Thrill by We-vibe – følge linket og se om det også er noget for dig. En anden pris ved Erotix Award 2013 gik til sexlegetøjs serien Leaf fremstillet af BMS Factory. Leaf serien fik prisen for bedste sexlegetøjs design – Best Love Toy Design – for der flotte kvalitets produkter i Leaf serien. Begge prismodtagere er produkter som henvender sig til den knæsne kvinde som ønsker de bedste produkter fremstillet af de bedste materialer. Se mere ved at følge vores links.

https://www.4ushop.dk/images/bannere/we_vibe.jpg

Årets produkt 2013 – Thrill by We-vibe

Bedste sexlegetøjs design 2013 – Leaf fra BMS Factory