Prøv den nye Pjur Cool og Pjur Woman Nude – eller en af de mange andre Pjur glidecremer

Nyt i 4ushop.dk sortiment af de gode Pjur glidecremer er den nye Pjur Cool – Pjur Cool er med kølende effekt og har et stref af mentol – Pjur Cool stimulerer dine sanser på en helt ny måde. Er du mere til en glidecreme som er helt naturlig og fri for glycerin, parabener og konserveringsmiddel så er Pjur Woman Nude lige den glidecreme du mangler. Som altid i den kendte tyske Pjur kvalitet. Se de to nye Pjur produkter ved at følge linkene – eller følg linket til alle vores Pjur produkter.

https://www.4ushop.dk/images/store/vandbaseret-glidecreme-Pjur-Cool-100ml-t.jpg

Pjur Cool Refreshing Menthol Glidecreme

Pjur Woman Nude glidecreme

Se hele det store Pjur sortiment af glidecreme og hygiejne produkter i 4ushop.dk