Malesation – et spændende udvalg af frækt sexlegetøj til ham

Malesation er et nyt mærke med sexlegetøj til den frække mand, som vi gerne vil introducere for dig. Malesation består af penispumper, butt plugs, penisringe, strapons og flere spændende ting kommer til løbende. En nyhed er Exciter strapon som gør at du kan klare to huller på en gang – sæt den på din penis og du kan give din partner vaginal og anal glæde på samme ting – frækt og til en pris hvor alle kan være med. Prøv også den nye strapon vibrator eller den store oppustelige buttplug med indbygget vibrator. Lær Malesation bedre at kende ved at følge de nedenstående links.

https://www.4ushop.dk/images/bannere/malesation-sexleget%C3%B8j-til-den-kr%C3%A6sne-mand.jpg

Malesation Exciter Strap-on

Malesation Homeboy Strap-on

Se de aktuelle Malesation produkter – serien udvides løbende