Rocks Off 80 mm bullet i nye frække udgaver

Rocks Off populære bullet – RO-80 – som også indgår i alle prostata vibratorerne fra Rocks Off – er nu kommet i en ny udgave. Den var i forvejen en af de kraftigste vibratorer i sin størrelse og nu har den endda fået 7 forskellige vibrator niveauer. Ydermere kommer den nu også i nogle nye smarte designs – f.eks. Flower Power look, ko skind look eller Playful Pinto som Rocks Off kalder det og den frække selvlysende variant Glow in the Dark. Den nye RO-80 er også begyndt at komme i prostata vibratorerne – i skrivende stund har vi den nye variant hjemme som Bad Boy og Naughty Boy. Følg linkene og se de nye RO-80 og alle de andre frække Rocks Off produkter til ham og hende.

https://www.4ushop.dk/images/store/vibrator-bullets-Rocks-Off-RO-80-bullet-flower-power-t.jpg

Flower Power RO-80

Playful Pinto RO-80

Glow in the Dark RO-80