Thrill by We-Vibe – en fantastisk nyhed til kvinderne

Nu er årets nyhed fra We-Vibe ankommet – Thrill – den revolutionerende nye vibrator, der er videnskabeligt designet til at hjælpe kvinder til at opleve den ultimative orgasme. Dens ergonomiske form arbejder i sync med kvindes korp og giver hende stimulation til g-punkt og klitoris. Styrehåndtaget giver den totale kontrol over tempo, tryk og friktion. 8 spændende vibrationsindstillinger – fra en lav hastighed til den ultra hurtige eller måske et behageligt mønster – du vælger det du er i humør til. Fakta: 100% vandtæt. 90-minutters opladning. USB-opladning. 8 vibrationsindstillinger. Miljøvenligt og krop-safe. Kraftfuld, stille vibration. Enkel one-knap kontrol. Op til 2 timers spil på en enkelt opladning. Følg linkene og se mere.

https://www.4ushop.dk/images/store/sexleget%C3%B8j-til-par-WeVibe-We-Vibe-4-plus-lilla-uden-fjernbetjening-t.jpg

Se Thrill

Se andre We-Vibe produkter