Pjur premium-quality silikone glidecreme godkendt til We-Vibe produkter

We Vibe har i samarbejde med Pjur testet påvirkningen af silikone gildecreme på We vibes silikone sexlegetøj. Normalt vil man til silikone sexlegetøj bruge en vandbaseret creme. Men i disse tests har man testet 4 Pjur produkter sammen med We Vibe III, We Vibe II og We Vibe Touch. Produkterne har ligger i en beholder i 3 måneder fyldt med silikone glidecreme. Herefter er produkterne taget op, renset og testet. Og der er ikke fundet ændringer i materialet, formen eller funktionaliteten. Nedenunder finder du links til 3 af de 4 godkendte Pjur produkter som 4ushop.dk har i sit sortiment – kun disse silikone glidecremer er godkendt til de 3 nævnte We Vibe produkter.

https://www.4ushop.dk/images/store/silikone-glidecreme-Pjur-Original-Bodyglide-100ml-t.jpg

Pjur Original Bodyglide – linket er til 250 ml flasken men fås også i 100 ml flaske

Pjur Woman Bodyglide

Pjur Woman Toy Lube