Leaf sexlegetøj – prisvindende

Med sine smukke designs, er Leaf den friske nye kollektion til at komme fra det prisvindende BMS Factory. Inspireret af naturen, og med en bred vifte af former, der er sikker på at behage, leverer Leaf ubestridelige og spændende fornøjelser. Hele Leaf kollektionen er drevet af PowerBullet, som er specielt udviklet til at tilbyde de dybeste pulserende vibrationer til rådighed. Alle Leaf produkter er afsendt i en robust genanvendelig opbevaringsboks og leveres inkl. lærred opbevaringspose. Oplev naturens kræfter og bliv pakket ind i din helt egen blad. Prisbelønnet – Best Environmental Concept – Adultex 2012 Awards. Se produkterne, læs mere om PowerBullet eller se vores online PDF brochure om Leaf produkterne ved at følge vores links.

https://www.4ushop.dk/shop/leaf-392c1.html