Super forårs tilbud i 4ushop.dk – billigt sexlegetøj til alle!

Ligenu har vi en langt række helt vanvittige tilbud til dig – foråret har simpelthen fået os til at finde nogle sindssyg billige tilbud på sexlegetøj til dig. Spar f.eks. 62% på en Natur vibrator – eller 33% på Real Vibe Nature Skin vibratoren. Mændene sparer 47% på Porta Muff Vagina og kvinderne kan glæde sig over 29% besparelse på Icebreaker vibratoren – tilbudene gælder selvfølgelig alle 🙂 så overrask din partner med billigt sexlegetøj i dag. Tilbudene gælder som minimum til og med 31. marts 2012 – der tages forbehold for udsolgte varer. Se alle tilbudene ved at følge disse links.

https://www.4ushop.dk/images/store/fetish-h%C3%A5ndjern-XXdreamSToys-Begynder-H%C3%A5ndjern-lyser%C3%B8d-t.jpg

Se alle tilbud

Mini Vibrator Penissimo

Love Cuffs Håndjern – Sort