Nye forsendelsesformer – mere fleksibelt og nemt

4ushop.dk har indført muligheden for at vælge din helt egen leveringsform. Ønsker du f.eks. at din pakke skal lægges i carporten hvis du ikke er hjemme, kan du nemt angive dette i vores nye “Flexlevering” felt som vises når du går til kassen. Udover denne mulighed kan du i stedet vælge at pakken ikke skal omdeles – er du alligevel aldrig hjemme når postbuddet ringer på så kan du nu sparer penge på fragten ved at vælge uden omdeling. Så send50

http://www.nexusrevo.com/

1-3-2012 00:00:00

Nexus Revo er det nyeste indenfor mandlig prostata nydelse. Den første af sin art som med sine funktioner og det individuelt bevægelse hoved, som kredser rundt inde i kroppen for at give en dyb og grundig massage der hvor det betyder mest. Det roterende hoved arbejder sammen med en pulserende perinæum/mmelkøds stimulator for at skabe en dobbelt effekt – og i sidste ende fører til en kraftigere orgasme. Nexus Revo er en revolution. Se producentens hjemmeside, video på youtube eller se produktet i 4ushop.dk ved at følge disse links.

https://www.4ushop.dk/shop/prostata-stimulering-225c1.html