Succes produktet We Vibe II

Den anden generation af We-Vibe er forbedret dramatisk ved det første at tilbyde 9 nye modes til at yde maksimal stimulation: lav hastighed, høj hastighed samt 7 forskellige pulser og rytmer (dunk, bølge, puls, rampe, drille, op-og cha-cha). Den har også en ny, intuitiv trykknap på næsen, der er lettere at bruge. We-Vibe er den bedst sælgende sexlegetøj i Canada og Australien siden dets udgivelse i begyndelsen af 2008 og er vinder af internationale designpriser. Det er revolutionerende i design og er et fantastisk lille produkt. We-Vibe er 8cm lange og vejer kun 60g. Det er i overensstemmelse perfekt til den kvindelige form, som det kurver i et U, med den ene ende mod G-punktet og den anden ved klitoris. Det er blødt og fleksibelt, hvilket gør det nemt at indsætte. Den er vandtæt. Den er vidunderligt stille for diskret brug. Den leveres med en satin pose for diskret og hygiejnisk opbevaring. Den har sin egen batterioplader – bare tilslut og lad den op – så du aldrig behøver at bekymre dig om batterierne dør på et kritisk tidspunkt! Lavet af medicinsk silikone, som er fri for phthalater. Vask med sæbe og varmt vand før og efter brug og husk at bruge vandbaseret glidecreme eller special silikone creme beregnet til silikone sexlegetøj.

https://www.4ushop.dk/images/bannere/we_vibe.jpg

Se We vibe II her: We Vibe II

Se demo video på YouTube: We Vibe II Live Demo (engelsk)