Stort udvalg af phthalat-/ftalat frit sexlegetøj

Indenfor de seneste år er kommet mere fokus fra producenterne på bl.a. phthalater/ftalater. Hvor man før nærmest ikke nævnte indholdsstofferne, er det nu tydeligt angivet på pakkerne. Den oplysning sender vi selvfølgelig videre til kunderne ved at skrive i produktbeskrivelserne når produktet er fri for phthalater/ftalater. Søger man på vores side efter f.eks. phthalater vil der fremkomme de produkter som vi er sikre på er fri for dette. En måde at være sikker på at få et sundt produkt kunne være at købe dansk produceret sexlegetøj. Mange ved det nok ikke, men vi har faktisk en god dansk sexlegetøjs producent, som laver naturgummi produkter der blandt andet ikke indeholder phthalater. De hedder Saxenfelt og deres fabrik ligger lidt udenfor Næstved. Der er dog ikke mange som forhandler deres produkter, men vi gør det dog i 4ushop.dk og har gjort det i over 3 år, hvor vi også gør lidt ekstra ud af at reklamere netop for disse. Så det vil da være en anbefaling til dem som er usikrer på de andre produkter på markedet.

https://www.4ushop.dk/images/store/vibrator-%C3%A6g-Shotstoys-10-Speed-Vibrating-Egg-Gr%C3%B8n-t.jpg

Se alle phthalat-/ftalat frie produkterne: Phthalat-/ftalat frit sexlegetøj