Korrekt rengøring af sexlegetøj

Som vi anbefaler i vores sexlegetøjsguide, er det altid en god idé at rengøre dit sexlegetøj når det ankommer med posten. Du skal i den forbindelse huske at beskytte sexlegetøjet og sørge for at materielet ikke tager skade. F.eks. kan sprit have en skadelig effekt på holdbarheden af dit sexudstyr – derfor anbefaler vi at benytte et rengøringsprodukt som det nedenstående der bl.a. er specielt egnet til dildoer, vibratorer og andre sexprodukter. Udover rengøring er opbevaringen ligeledes vigtig – opbevar det forskellige sexudstyr for sig og bland ikke forskellige materialetyper – brug f.eks. vores praktiske opbevaringspose til formålet – følg blot linket nedenfor.

https://www.4ushop.dk/images/store/reng%C3%B8ring-af-sexleget%C3%B8j-Pjur-Med-Clean-spray-100ml-t.jpg

Se rengøringsprodukter: Cleaner Sexlegetøj – 200 ml