Grøntsager og stearinlys sende folk på skadestuen

Avisen Urban har berettet om folks brug af f.eks. grøntsager, stearinlys og andre hverdagsting som sexlegetøj, ofte ender med at sexlegen slutter med en tur på skadestuen. Det er ofte i endetarmen at forskellige grøntsager forsvinder og det er naturligvis en pinlig affære når skadestuen skal besøges. Udover det er pinligt kan brugen af f.eks. glas genstande være farligt og kræve operation for at blive fjernet. 4ushop.dk anbefaler altid at man køber sexlegetøj til det rette formål – det er både hygiejnisk, sikkert og faktisk også billigt – og sikrer en sjov sexleg som ender i romantik i stedet for på den lokale skadestue.

https://www.4ushop.dk/images/store/vandbaseret-glidecreme-med-smag-SystemJO-H2O-Tropisk-tropical-passion-150ml-t.jpg

Læs mere på urban.dk : Urban.dk

Se tilbud på rigtigt sexlegetøj her: Billigt Sexlegetøj