Durex – nu endnu større sortiment af kondomer og glidecreme

Vi har udvidet Durex sortimentet så at omfatte en lang række af Durexs kondomer og glidecremer. Kirsebær og Pina Colada er blot nogle af de nye glidecremer, ligesom Fun Mix og King Size er blandt nyhederne blandt kondomerne. også den frække Durex Massage Gel finder du på hylderne i 4ushop.dk. Durex har 75 års erfaring i fremstilling af kondomer – kondomer som kun fremstilles af materialer af den bedste kvalitet. Kondomer fra hvert vareparti testes – blandt andet pustes kondomerne op med luft – ifølge internationale standarder skal kondomet kunne klare 18 liter luft – Durex kondomerne kan dog normalt klare 40 liter luft, hvilket bekræfter Durex’s ry om at skabe produkter som kvalitetsmæssigt ligger i top. Prøv en af de frække Durex glidecremer eller et af topkvalitets Durex kondomerne idag – se mere via linket nedenfor.

https://www.4ushop.dk/images/store/vandbaseret-glidecreme-Durex-Play-Glidecreme-200ml-t.jpg

Se alle Durex produkterne: Durex kondomer og glidecremer