Antallet af Eros produkter udvidet

Eros silikone glidecreme har længe været et populært produkt blandt vores kunder. Nu har vi valgt at udvide vores sortiment med Eros Anal, Eros Woman og Eros Classic – desuden er der kommet den nye Eros Aqua – en vandbaseret variant. Flere af produkterne har vi ligeledes på lager i både 100 og 250 ml flasker. Priserne er som altid på et meget konkurrencedygtigt niveau. Eros var et af de første silikone glidecremer på markedet – og Eros har altid været lig med top kvalitet. Eros Prolong – et produkt som nedsætter følsomheden på penis – er desuden et Eros produkt som vi håber mange kan få glæde af. Læs mere om Eros Prolong – du finder den ved at benytte linket nedenfor.

https://www.4ushop.dk/images/store/silikone-glidecreme-Eros-Classic-silicone-bodyglide-100ml-t.jpg

Søg efter Eros produkterne her: Eros