American Express som betalingsmiddel

Så er der godt nyt til dem som gerne vil betale med American Express, men ikke har kunnet dette tidligere. Der skulle nu være åbnet op for denne betalingsmulighed i alle vores sexbutikker på internettet. Dette er blot en tilføjelse til de i forvejen mange såvel internationale som danske betalingskort, som du altid kan bruge når du skal betale for dit altid billige sexlegetøj i sexbutikken. Bemærk alle betalingskort transaktioner som gennemføres v.h.a. DanDomains betalingsløsning og servere, altid gennemføres med høj sikkerhed og stærk kryptering af dataene. Vi opfordre derfor altid til at benytte betalingskort ved indkøb på nettet – både for din sikkerhed og for vores skyld, da det giver en lettere og hurtigere behandling af din bestilling af sexlegetøj.

https://www.4ushop.dk/images/logoer/Alle_logo_gennemsigtig_color.gif

Brug American Express betaling: Foretag bestilling i sexshoppen her