Klar til sommerens festivaler…

Sommeren og alle dens skønne festivaler står for døren – og dermed også muligheden for festival sex. Husk derfor de vigtigste ting for at få en sjov festival. Husk som altid kondomer – 4ushop.dk har et bredt udvalg af forskellige kondomer. Husk også en lille tube glidecreme – det er der som regel altid brug for. Og når du bagefter skal rengøres gøres det let med Pjur MED Clean, når nu badeværelset er langt væk. Skulle du ikke være så heldig at score så fortvivl ikke – til pigerne har vi små vibratorer som er nemme at tage med og til drengene er der de fikse små Tenga æg som bare er fantastiske – se mere ved at følge linkene.

https://www.4ushop.dk/images/store/kondomer-Secura-Nature-Feeling-kondomer-24-pak-t.jpg

Pjur MED Clean og Pjur Glidecremer

Kondomer i alle farver og varianter

Onani produkter til drengene