Vi fortsætter inspirationen – denne gang med fokus på noget lækket til mændene…

Et populært stykke sexlegetøj til mænd er de såkaldte prostata vibratorer. En speciel vibrator som stimulere prostata enten under samleje eller når du onanere. Utroligt populært og i mange størrelser – prostata vibratorer er til alle mænd uanset seksualitet og har du først prøvet det, vil du formodentlig mærke en mere kraftig orgasme end hidtil. Et andet populært mande sexlegetøj er onani cups – masturbatorer – den kommer både i udseende som munde, numser og vaginaer – stramme, med nopper, “våde” og meget mere. Populært blandt singler men også godt når konen er væk på kursus – det perfekte sexlegetøj til gør det selv manden 🙂 Penis ringe er stadig populærer – i dag kommer de f.eks. med vibratorer, med stimulering af mellemkødet, i spændende udformninger og ikke mindst farver -Se det store udvalg via linket og se også alle de andre mande produkter som du kan nyde i dette efterår. Bestil og vi sender straks – nemt, hurtigt og diskret får du leveret dit sexlegetøj fra 4ushop.dk

https://www.4ushop.dk/images/store/penis-ring-Malesation-Cock-up-sort-t.jpg

Oplev kraftigere orgasme end nogensinde før

Det perfekte sexlegetøj til gør det selv manden

Penis ringe – en klassiker som ikke er gået af mode